Oorlogsfotograven leggen Call of Duty: Vanguard vast op camera in promovideo

Call of Duty Vanguard Pacific

Oorlog, we kennen het van films, series, nieuwsberichten en de kranten. En die beelden die worden natuurlijk allemaal vastgelegd door professionele oorlogsfotograven en cameramensen.

En hoe kan je je game het best laten beoordelen qua authenciteit, en er dan een promovideo rond maken? Inderdaad door het te laten spelen en testen door diezelfde oorlogsfotograven en cameramensen.

In dit geval dus Alex Potter en Sebastiano Tomada Piccolomini. En wat ze van de game vinden dat zie je hieronder.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)