Nieuwe video’s van Horizon Forbidden West gaan dieper in op de vaardigheden van Aloy

Horizon Forbidden West

Ontwikkelaar Guerrilla trakteert ons vandaag op een uitgebreide blogpost waar dieper wordt ingegaan op Aloy’s nieuwe vaardigheden. En ze doen dit met heel wat nieuwe gameplay video’s. Wat kan een mens beter wensen op deze maandag?

Horizon Forbidden West, het aankomende vervolg op Horizon Zero Dawn, is gebouwd op dezelfde principes van spelersvrijheid als zijn voorganger. Bij Guerrilla vinden ze het belangrijk om de spelers nog meer manieren van vrijheid te bieden.

Aloy kan vrij klimmen op en over enorme stukken rotsachtig terrein, nog meer machinetypes kunnen worden gebruikt als mounts, grijppunten zijn overal in de omgeving te vinden, onder water zwemmen heeft een heel nieuw aspect van verkenning geopend, zweven met de Shieldwing biedt het ultieme zicht op de prachtige wereld van Horizon Forbidden West en geeft ons een snelle manier om van grote hoogten naar beneden te komen” aldus David McMullen, Lead Systems Designer bij Guerrilla.

Ook zal de DualSense controller van Playstation 5 een grote rol van betekenis gaan spelen. “Van het schuiven van puin als je een krat duwt, tot de sensatie van een ontrafelende lier als je de Pullcaster gebruikt”.

Bovendien is het niet enkel Aloy die geëvolueerd is sinds Horizon Zero Dawn. The Forbidden West is een majestueus, maar gevaarlijk gebied met veel mysterieuze bedreigingen die je samen met Aloy zal kunnen ontdekken.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022 voor Playstation 4 en Playstation 5.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.