Zin in een half uur gameplay van Resident Evil 4 VR?

Resident Evil 4 VR

Wat mij betreft is Resident Evil 4 nog steeds de beste, of op zijn minst een van de beste, games uit de reeks. En binnenkort kunnen we dit allemaal nog eens herbeleven in VR. Niks voor mij, dat weet ik na mijn VR-sessie met nummertje 7, maar voor de fans zeker de moeite.

Al moet je om met Resident Evil 4 VR aan de slag te gaan op 21 oktober wel een Oculus Quest 2 in huis hebben. Iets wat ik alvast niet heb, maar misschien ben jij wel een van die gelukkigen die er wel eentje heeft liggen thuis.

Resident Evil 4 VR zal een first-person perspectief hebben, en zal zowel full-motion beweging als teleportatie ondersteunen. Daarnaast heeft Capcom een aantal puzzels opnieuw gemaakt zodat ze met dit nieuwe cameraperspectief kunnen werken.

Hieronder 30 minuten gameplay dus laat je lekker gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)