Pokémon Legends: Arceus introduceert nieuwe mysteries met griezelige trailer

Pokémon Legends Arceus

Pokémon in een horrorjasje, wie had dat ooit kunnen denken… Een nieuwe trailer van Pokémon Legends: Arceus toont gevonden beelden van een wetenschapper op het Hisui eiland.

In deze uiterst sfeervolle trailer wordt een Pokémon beschreven door de wetenschapper: “The tip of its tail is red and swaying. The white fur on top of its head and around its neck is so fluffy.” Hij zegt ook dat het geen Vulpix of Growlithe is, dus het is waarschijnlijk een nieuwe vorm van een bestaande Pokémon, of een geheel nieuwe. De beelden zijn erg onduidelijk, met heel veel ruis, maar we kunnen wel afleiden dat de wetenschapper wordt aangevallen door deze onbekende Pokémon.

In Pokémon Legends: Arceus heb je de taak om de eerste Pokédex op te bouwen door Pokémon in het wild te vangen. De game heeft geen open-wereld, er zijn een handvol open gebieden om te verkennen, vergelijkbaar met Monster Hunter: Rise. Het spel introduceert ook een nieuw type van Pokémon genaamd Noble Pokémon, evenals een vernieuwd gevecht systeem met een aantal actie- en sluipelementen, zoals een rol om aanvallende Pokémon te ontwijken.

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 27 januari, exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.