BloodRayne 1 en 2 ReVamped maken volgende maand de Nintendo Switch onveilig

BloodRayne

Wie kent BloodRayne nog? De eerste game zag op 31 oktober (Halloween, iemand?) het levenslicht op PlayStation 2, Xbox en Nintendo GameCube. Daarna volgenden nog heel wat games, maar ook films en comics die gebaseerd waren op avonturen van Rayne in haar strijd tegen de nazi’s.

Vanaf 18 november kunnen we op de Nintendo Switch terug aan de slag met de eerste twee games uit de reeks. Deze werden geremastered door Ziggurat Games en krijgen op verschillende vlakken verbeteringen mee:

  • Upscaled cinematic videos
  • Improvements to lighting at the engine level, plus fully reprocessed lighting data
  • Engine improvements to support uncompressed original textures
  • Improvements to effects such as reflections, water, fog, and shadows
  • Localizations include:
    •  BloodRayne: Voiced audio and localized text for English, French, Italian, Japanese, Russian, and Spanish.
    • BloodRayne 2: Voiced audio in English and Russian. Localized text for English, French, German, Italian, Russian, and Spanish.

BloodRayne 1 & 2 ReVamped komen naast de Switch ook naar PlayStation- en Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.