No Man’s Sky krijgt een creepy Halloween update

No Man's Sky

Nu Halloween met rasse schreden nadert is het voor heel wat ontwikkelaars de hoogste tijd om hun titels in een Halloweenjasje te steken. Iets wat voor Hello Games hun ondertussen geniale No Man’s Sky niet anders is.

Hello Games laat weten dat No Man’s Sky deze Halloween een narratieve expeditie krijgt, genaamd Emergence.

De mini-update laat je stranden op een planeet genaamd Wasan. Verwacht je hier aan een dorre plek geteisterd door stofstormen en verscheurd door Titan Worms, gigantische zandwormen die door de wereld ploegen en de zon verduisteren als ze over je hoofd scheren.

Aan ons om om de inslagplaatsen van de Titan Worms te vinden en hun hongerige tentakels te vernietigen om het achtergebleven Vile Spawn te verzamelen. Maar dat is nog maar het begin…

Terwijl je je taken uitvoert, begint zich een duister verhaal te ontrafelen. Als je de expeditieroute voltooit, ontdek je de geschiedenis van een duistere cultus, waardoor je de Atlas kunt confronteren met het bewijs van een “onuitwisbare smet op het universum”.

Wat Hello Games hiermee mag bedoelen, dat zal je zelf moeten ontdekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)