Meer dan 250 games in de aanbieding in de PlayStation Store Halloween koopjes

Halloween

Heb je links of rechts nog een potje geld liggen dat je graag wil spenderen, en ben je fan van horrorgames? Dan moet jij deze week zeker de PlayStation Store Halloween sales checken.

Je kan er terecht voor meer dan 250 games, vooral horrortitels, en bovendien kan je tot 75 procent besparen op de prijs van deze titels.

Het enige wat je hiervoor moet doen is naar de PlayStation Store surfen en de Halloween deals checken.

Het ideale moment dus om je collectie Resident Evil games aan te vullen of andere horrorklassiekers aan je collectie toe te voegen.

Ga dus gewoon eens neuzen, dat is ook altijd plezant.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)