Dontnod Entertainment verrast met gratis next-gen update voor Vampyr

Als je op zoek bent naar een goede actie/adventure game om (letterlijk) je tanden in te zetten, dan is Dontnod Entertainments vampieren getinte RPG Vampyr een bloedrode aanrader.

En het wordt nog beter. Totaal uit het niets verscheen er een upgrade voor de game voor zowel PS5 als Xbox Series X/S.

Dat vertelt de studio, zoals je hieronder kan zien, via hun officiële Twitter-pagina. Meer nog, de update zorgt niet alleen voor een betere visuele ervaring op de huidige generatie consoles.

Ook de PlayStation 4 Pro en Xbox One X profiteren van de update/upgrade. Met de nieuwe patch kunnen de PlayStation 5 en Xbox Series X de game draaien op een resolutie van 1440p bij 60 FPS.

Xbox Series S en PlayStation 4 Pro kunnen de game nu draaien op dezelfde 1440p-resolutie met 30FPS. Tot slot draait de Xbox One X het spel nu op 1296p bij 30 FPS.

En dankzij de Halloween sales kost deze titel je nog geen 10 euro. Haal Vampyr dus zeker in huis als je hem nog niet hebt, je zal het je niet beklagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)