Ubisoft verklapt zelf releasedate van Rainbow Six Extraction

Het is voorlopig nog wachten op de officiële releasedatum voor Rainbow Six Extraction. Toch is een mogelijke datum bekend gemaakt door… Ubisoft zelf.

In een oude blogpost van juni dit jaar staat te lezen dat de game zal verschijnen op 20 januari 2022. Tot nu toe heeft Ubisoft deze datum nog niet officieel gecommuniceerd, maar aangezien dit bericht zich vrij snel aan het verspreiden is, lijkt het een kwestie van tijd vooraleer Ubisoft dit nieuws zal bevestigen.

De game stond oorspronkelijk gepland voor een release op 16 september 2021 maar werd uitgesteld tot januari 2022. Het ziet er dus naar uit dat de uiteindelijke releasedatum 20 januari 2022 wordt.

Rainbow Six Extraction zal speelbaar zijn op Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Google Stadia.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.