De Fransen nemen het op tegen de Chinezen in uitgebreide gameplayvideo van Age of Empires IV

Age of Empires IV

Nog tien dagen en dan verschijnt het langverwachte vierde deel van de legendarische Real-Time Strategy game: Age of Empires. Hoog tijd dus om de marketingmachine aan te zwengelen.

Om gamers warm te maken voor Age of Empires IV heeft ontwikkelaar Relic Entertainment een wel zeer uitgebreide gameplaytrailer online gezet. In de bijna 40 minuten durende video zien we van begin tot eind een gevecht tussen de Fransen en Chinezen.

De ontwikkelaars geven daarbij ook nog commentaar over de gebruikte tactieken en de verschillende mogelijkheden van beide facties.

Age of Empires IV is vanaf 28 oktober beschikbaar op PC via Steam en de Microsoft Store. De game maakt ook onderdeel uit van Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.