Mogelijke PC-systeemvereisten van GTA: The Trilogy hoger dan die voor GTA V

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

Het blijft maar geruchten regenen rondom de aankondiging van Grand Theft Auto: The Trilogy – Definiteve Edition. Vorige week kwamen de achievements al op straat te liggen, nu zouden ook de systeemvereisten van de PC-versie bekend zijn.

De systeemeisen hieronder werden door dezelfde persoon die de achievements lekte de wereld in gestuurd. Het opvallende aan de systeemvereisten van deze trilogie is dat ze een stuk veeleisender zijn dan voor Grand Theft Auto V. Deze laatste mag dan al acht jaar oud zijn, toch hadden we misschien niet verwacht dat een remaster van veel oudere games meer zou vragen van je PC.

Of zouden we hiervan kunnen opmaken dat Rockstar enorm veel energie zal steken in deze remaster en dat we daardoor écht wel een premium product voorgeschoteld gaan krijgen? We discussiëren hier trouwens ook over in onze laatste nieuwe Pragalicious Podcast!

Minimum requirements:

  • Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
  • Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • 8 GB RAM
  • 45 GB Storage Space
  • Windows 10

Recommended:

  • Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
  • Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • 16 GB RAM
  • 45 GB Storage Space
  • Windows 10

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.