Launch trailer van Call of Duty: Vanguard knalt op nieuwe single Jack White

Call of Duty Vanguard Pacific

Volgende maand is het ein-de-lijk zover. Dan lanceert Activision het langverwachte Call of Duty: Vanguard en kunnen we weer lustig nazi’s knallen in een grootste WOII-setting.

Om nu al momentum te creëren voor de launch, heeft uitgever Activision een knallende lanceringstrailer uitgebracht waarin de drie belangrijkste spelmodi naar voor worden gebracht. Het gaat uiteraard om de multiplayer, de campagne én de zombiemode die ontwikkeld wordt door Treyarch.

Muziekliefhebbers worden met deze trailer ook verwend, want Jack White leende zijn nieuwste single Taking Me Back uit voor deze video.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.