Tom Holland ziet Spider-Man: No Way Home als laatste standalone Spider-Man-film

Spider-Man: No Way Home

Tom Holland ziet Spider-Man: No Way Home als het einde van de franchise. Dat zegt hij in een interview met Entertainment Weekly. De Homecoming-trilogie omvat Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home, en het aankomende No Way Home.

In de derde Spidey-film in het Marvel Cinematic Universe moet No Way Home niet alleen omgaan met de enorme cliffhanger uit Far From Home, maar ook met het multiverse dat Mysterio introduceerde én de aankomende Multiverse of Madness-film met Doctor Strange.

Fun fact: geen enkele live-action Spider-Man acteur heeft ooit meer dan drie solofilms gehad. Regisseur Sam Raimi plande een Spider-Man 4 met Tobey Maguire in de hoofdrol, maar Raimi en Sony gingen uit elkaar voordat de film in productie ging. Andrew Garfield speelde in twee Spider-Man films, voordat de franchise opnieuw werd opgestart met Tom Holland.

Spider-Man: No Way Home, die Tom Holland de “meest ambitieuze standalone superheldenfilm ooit gemaakt” noemt, is vanaf 15 december te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.