Productie Marvel-serie ‘Secret Invasion’ met Samuel L. Jackson begonnen

Samuel L. Jackson, de acteur die Nick Fury vertolkt in het Marvel Cinematic Universe, plaatste op Instagram een foto van zijn t-shirt waarop we zijn personage tot stof zien vergaan na ‘the snap’ van Thanos tijdens Infinity War.

De Secret Invasion comics volgen de Skrull die de Aarde binnenvallen en een deel van de Avengers vervangen. In de MCU hebben we de Skrulls  al een rol zien spelen in Captain Marvel en andere MCU projecten. De cast bestaat uit  Jackson als Nick Fury, Ben Mendelsohn keert terug als de Skrull Talos, en Kingsley Ben-Adir speelt de belangrijkste bad guy.

Secret Invasion werd aangekondigd in 2020 en zal in 2022 in première gaan. De serie bestaat uit 6 afleveringen die op Disney+ te zien zullen zijn.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.