Het Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket gaat €39,99 kosten, krijgt exclusieve voordelen

Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket

Nintendo heeft zopas bekend gemaakt hoeveel het Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket gaat kosten én vanaf wanneer je met de Nintendo 64- en SEGA Mega Drive-games aan de slag kunt.

Voor een jaar toegang tot alle huidige voordelen van het Nintendo Switch Online-programma, plus de voordelen van het Uitbreidingspakket ga je €39,99 moeten neertellen. Voor een familie abonnement zal je €69,99 gaan kosten. Ter vergelijking: een abonnement zonder het uitbreidingspakket kost op de dag van vandaag €19,99.

In ruil hiervoor kan je vanaf 26 oktober aan de slag met negen games voor de Nintendo 64 en 14 games van de SEGA Mega Drive. Nintendo zegt in de toekomst nog meer games toe te voegen. Bovendien kan je ook speciale controllers in huis halen om deze games te spelen zoals het hoort.

Maar dat is nog niet alles. Want Nintendo maakte ook bekend dat abonnees van het Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket gratis toegang krijgen tot de nieuwste DLC van Animal Crossing: New Horizons. Ben je geen lid? Dan betaal je €24,99 voor deze uitbreidining.

Een handig overzicht van alle voordelen, inclusief info over het DLC-pakket van Animal Crossing: New Horizons vind je deze video:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.