Apple organiseert volgende week het Unleashed-evenement

Het volgende hardware-evenement van Apple zal uitsluitend online te volgen zijn op 18 oktober. Wat er tijdens dit evenement zal worden aangekondigd is nog niet geweten. Volgens geruchten zou Apple dit evenement gebruiken om de nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro-modellen voor te stellen.

Op Twitter heeft Apple’s marketingtopman Greg Joswiak een teaser geplaatst met informatie over de datum en het tijdstip.

Het bedrijf kondigde vorig jaar tijdens zijn “One More Thing” evenement een nieuwe MacBook Air en 13-inch MacBook Pro aan, die voorzien zijn van een nieuwe system-on-a-chip (M1). Andere producten die volgens de geruchten zullen verschijnen, zijn onder meer een nieuw model van de duurdere Mac Mini en een derde generatie AirPods.

Apple hield vorige maand zijn eerste hardware-evenement van de herfst, waar de schijnwerpers vooral gericht waren op de iPhone 13. De iPhone 13 Pro en Pro Max waren de eerste iOS-apparaten met een verversingssnelheid van 120hz. Het bedrijf kondigde ook de Apple Watch Series 7 aan en nieuwe modellen voor de basis iPad- en iPad Mini.

De aankondiging van een tweede hardware-evenement in de herfst komt op een interessant moment, namelijk een dag voor het Google’s Pixel Fall Launch, waar Google de Pixel 6 en Pixel 6 Pro officieel aan het publiek zal bekendmaken.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.