Logitech komt met officiële League of Legends-hardware

Logitech G League Of Legends

Logitech G, de gamingtak van Logitech, heeft samen met ontwikkelaar Riot Games officiële PC-gaming hardware ontwikkeld dat gebaseerd is op het immens populaire League of Legends.

In totaal brengt Logitech op 1 november vier hardwareproducten op de markt waarmee gamers zich helemaal in de League of Legends-sferen kunnen onderdompelen. Het design van deze items is gebaseerd op de Hextech technologie uit de game. Dit is met magie doordrenkte technologie die de regio’s Piltover en Zaun aandrijft.

Dit zegt Logitech zelf de League of Legends Editions:

De PRO X Gaming Headset League of Legends Edition is gemaakt om League-fans te inspireren en ontwikkeld om uitdagers op toernooi niveau naar een hoger niveau te tillen. Deze headset is gebouwd op bewezen PRO X-technologie die is ontwikkeld met en voor Esports-professionals en heeft een eersteklas constructie voor uitstekend comfort en duurzaamheid, Blue VO!CE-technologie voor transcendente communicatie en 7.1 surround sound voor maximale onderdompeling en helderheid. De adviesprijs bedraagt €129,99.

Het PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition is een compact tenkeyless ontwerp, dat tafelruimte vrijmaakt voor een low-sensitivity muis. Met duurzame GX Brown Tactile Switches, levert hij waarneembare feedback zonder te luid of storend te zijn. Dit toetsenbord is voorzien van programmeerbaar LIGHTSYNC RGB en ingebouwd geheugen, zodat gamers een verlichtingspatroon voor toernooien kunnen aanpassen en opslaan. De adviesprijs bedraagt €129,99.

Logitech G heeft ook de PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition toegevoegd. Deze muis is voorzien van LIGHTSPEED Wireless, een ultralichte vorm, een HERO 25K-sensor voor pixelprecies richten en een klikduurzaamheid van 50 mm. Met 4-8 aanpasbare knoppen, waaronder vier verwijderbare zijknoppen, levert de PRO Wireless Mouse bediening en precisie op professioneel niveau. De adviesprijs bedraagt €129,99.

De G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition brengt de Summoner’s rift naar je bureau en maakt de collectie tot één geheel. Het royale XL formaat van 900 mm x 400 mm levert een consistente, stabiele hoogte van 3 mm om muis problemen te voorkomen. De adviesprijs bedraagt €49,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.