Maak kennis met het team dat het zal opnemen tegen de nazi’s in Call of Duty: Vanguard

CallOfDutyVanguard

In augustus kregen we de eerste gameplay voorgeschoteld van Call of Duty: Vanguard. Vandaag lostte Activision een nieuwe trailer die meer prijs geeft over het verhaal van deze WWII-shooter.

In deze trailer maken we kennis met het team dat het moet opnemen tegen horden Duitse soldaten om zo de opgang van het Vierde Rijk tegen te gaan, want blijkbaar speelt de game zich af in een soort alternatieve geschiedenis.

Je team, Task Force One genaamd, uit de Britse paratrooper Sgt. Arthur Kingsley, sniper uit de Sovjet Unie Lt. Polina Petrova, Amerikaanse gevechtspiloot Cpt. Wade Jackson en de Australische scout Lt. Lucas Riggs. De single player campagne speelt zich af op verschillende fronten, telkens met een van deze personages in de hoofdrol.

Call of Duty: Vanguard is vanaf 5 november beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.