Nintendo 64-games in het Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket zijn speelbaar op 60Hz

Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket

Eind september kondigde Nintendo tijdens een Direct-uitzending een uitbreidingspakket aan voor de Nintendo Switch Online-dienst. Tegen een meerprijs zal je Nintendo 64- en SEGA Mega Drive-games kunnen spelen op je Nintendo Switch.

In een tweet bevestigde Nintendo dat de Nintendo 64-games allemaal speelbaar zullen zijn met een refreshrate van 60Hz. Dit is een goede zaak omdat de originele games bij ons draaiden op 50Hz.

Eind deze maand moet het Uitbreidingspakket voor Nintendo Switch Online beschikbaar komen. De meerprijs zal door Nintendo op een later moment bekend gemaakt worden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.