Uitgebreide Call of Duty Vanguard gameplay demo neemt ons mee naar Stalingrad

Call of Duty Vanguard

Eindelijk de eerste gameplay van Call of Duty Vanguard. Uiteraard ging het hier om een single player-demo die ons meeneemt naar de straten van Stalingrad waar de Duitsers er flink van langskregen, en in het bijzonder van vrouwelijke snipers…

En zoals je uit de demo kan zien heb ik niet gelogen wanneer ik zei vrouwelijke snipers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)