Cinematic intro voor Halo Infinite S1 multiplayer

Halo Infinite Multiplayer

Halo Infinite verschijnt 8 december, dat is nu officieel. Naast een single player-campagne krijgt de game natuurlijk ook een multiplayer modus.

Op Gamescom Opening Night toonde 343 Industries ons alvast de cinematic intro voor Season 1 van die multiplayer. En die multiplayer die is, we herhalen het graag, free to play.

En geef toe, als fan krijg je toch gewoon kippenvel van die muziek? Maar de echte fans die gaan natuurlijk voor de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 in de stijl van de uitrustig van de oorspronkelijke Master Chief of die exclusieve Halo Xbox Series X. Toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)