Riders Republic open bèta NU beschikbaar

Het is Ubisoft menens wat betreft hun open-wereld extreme sports online game Riders Republic. Meer nog ook jij kan vandaag, nu meteen zelfs, al proeven van wat de game te bieden heeft.

De bèta voor Riders Republic is nu beschikbaar voor iedereen tot 28 augustus op Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Ubisoft Store en Epic Games Store met cross-play ondersteuning. Spelers kunnen nu zonder registratie vrij toegang krijgen tot de bèta via hun Ubisoft Connect-bibliotheek en first-party stores.

De Riders Republic-beta gunt ons een eerste blik op 3 carrières, zoals Bike Races, Snow Tricks en Air Sports (Rocketwing en Wingsuit). Ook kunnen we aan de slag in de multiplayer modi die we gedurende de beta vrijspelen, waaronder:

Vanaf 25 augustus:

  • Mass Races: Hoe gekker hoe beter in deze epische, multisport races met meer dan 50 spelers*. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de kaart, dus spelers moeten goed op hun blinde vlekken letten, hun positie beschermen en behendig blijven met hun vaardigheden terwijl ze zich een weg naar de finish vechten. Deze bèta zal tot 6 verschillende Mass Races bevatten.
  • Versus-modus: Spelers kunnen met 5 vrienden meedoen aan elk carrière-evenement en zien wie de allerbeste is.
  • Strijd tegen tricks: Spelers strijden in 6v6 matchups en proberen zo veel mogelijk tricks te landen op de verschillende modules om ze te veroveren en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.

Vanaf 27 augustus:

Free for All: In deze modus kunnen spelers tot 11 tegenstanders uitdagen en ze laten zien hoe het moet via een selecte speellijst met evenementen.

Alle multiplayerspeltypes en carrière-evenementen kunnen met andere rijders worden gespeeld en spelers kunnen zich met 5 vrienden groeperen om samen met hen te scheuren. Spelers kunnen trainen en zichzelf bewijzen in de Republiek tijdens de bèta voordat hun vaardigheden op de proef worden gesteld in toekomstige competities.

Riders Republic, ontwikkeld door Ubisoft Annecy, neemt ons mee naar een bruisende online-spelwereld waar we ons kunnen uitleven in een heleboel extreme sporten. Ideaal om, na een wederom zonnige werkweek, het weekend op gang te trappen denken wij dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)