Nieuwe trailer toont nog maar eens waarom ook jij Dune moet gaan zien

De beste scififilm van 2021 nog steeds niet gezien? Kan gebeuren! Maar dat mag toch niet te lang meer gaan duren. Als er immers 1 film is die je als gamer zeker moet zien, dan is dat Dune.

Geloof je me niet? Check dan eens onze review. Onze conclusie luidde als volgt: Er bestaat geen twijfel dat Dune de beste sci-fi prent van het jaar is. Een film die trouwens smeekt om gezien te worden op het witte scherm. Hij komt dan ook best tot zijn recht in IMAX. Wie nog twijfelt aan een bioscoopbezoek is hopelijk overtuigd met deze review want hoe meer mensen hem gaan kijken, hoe groter de kans dat er een tweede deel komt. En dat kan er, wat mij betreft, niet snel genoeg komen!

Om ons, en vooral de Amerikanen nog eens warm te maken voor Dune, want zij moeten nog een paar maand wachten om hem te gaan kijken in de bioscoop, serveert filmhuis Warner Bros. ons een gloednieuwe trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)