Universal Studios Japan en Pokémon gaan samenwerken

Het zou zomaar kunnen of er bestaat binnenkort een Pokémon themapark. Gisteren kondigde Universal Studios Japan aan dat ze gaan samenwerken met The Pokémon Company.

Volgens een nieuwsbericht op de website van Universal Studios Japan gaan ze samen met The Pokémon Company een “langdurig partnerschap aan om gezamenlijk baanbrekend entertainment te verkennen dat de gasten zal onderdompelen in de wereld van Pokémon met innovatieve technologie en creativiteit, beginnend in 2022”.

Momenteel zijn er weinig details bekendgemaakt en moeten we nog even afwachten of Universal Studios Japen een Pokémon gebied zal toevoegen aan zijn themapark net zoals het gedaan heeft met Super Nintendo World en met de bouw van de Donkey Kong-uitbreiding hiervan.

De samenwerking is enkel aangekondigd voor Universal Studios Japan. We zullen dus het vliegtuig moeten nemen om samen met Pikachu in de rollercoaster te zitten.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.