Stijlvolle sidescroller Immortal: And the Death that Follows aangekondigd

Mishura Games, een ontwikkelaar uit Estland, heeft met trots de sidescroller Immortal: And the Death that Follows onthuld.

Naast een sidescrolling beat’em up, zal deze game ook roguelike elementen bevatten. Als speler zal je niet alleen je eigen weg moeten zoeken, maar ook je eigen vechtstijl moeten ontrafelen. Daarbij komt ook nog het pittige detail, dat je uit een interdimensionale gevangenis voor demigoden moet ontsnappen. Wat alvast opvalt bij deze game zijn de stijlvolle graphics.

Immortal: And the Death that Follows zou in 2023 op Steam uitkomen als Early Acces-titel, volgend jaar zou er normaal een demo beschikbaar zijn. Na de Steam release komt de game ook naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.