Krijgt FIFA in de toekomst een nieuwe naam?

EA onderzoekt momenteel of ze hun bekende voetbalgame een nieuwe naam kunnen geven. Hiervoor dienen ze hun naamgevingsrechtenovereenkomst met de FIFA te herzien. De huidige deal tussen EA en de FIFA loopt tot 2022.

In een blogpost laat general manager van EA Sports Group, Cam Weber, weten dat deze overeenkomst los staat van alle andere officiële partnerschappen en licenties die EA al bezit.

EA heeft meer dan 300 individuele licentiepartners die hen toegang geven tot meer dan 17.000 atleten verspreid over meer dan 700 teams, 100 stadions en meer dan 30 competities verspreid over de hele wereld. EA bezit onder meer de licenties voor de iconische Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga en LaLiga Santander. Met deze licenties kan EA zijn spelers de meest authentieke ervaring bieden.  

FIFA 22 ligt sinds vorige week in de rekken. Sinds de lancering hebben zich al 9,1 miljoen spelers aangemeld, zijn er 7,6 miljoen Ultimate Team ploegen opgericht en zijn er 460 miljoen wedstrijden gepeeld. Straffe cijfers!

Welke nieuwe naam zouden jullie aan FIFA geven?

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Krijgt FIFA in de toekomst een nieuwe naam?'

Reacties zijn gesloten.