IJzingwekkende Paranormal Activity: Next Of Kin-trailer

Paranormal Activity: Next of kin

Ik haat horrorfilms! Ook al weet ik dat het allemaal fake is. Maar waar ik absoluut niet naar kan kijken, dat zijn films als Paranormal Activity. Omdat ik wel degelijk geloof dat er iets is tussen hemel en aarde, en ik zelf al eens iets in die trend heb meegemaakt. En geloof me, dat is niet om te lachen…

Slaapverlamming: de angstaanjagende aandoening die nachtmerries tot leven wekt. Stel je voor: je ligt in bed, wakker, maar verlamd. Je bent je bewust van alles wat zich in de kamer afspeelt, maar je zit gevangen in je eigen lichaam. En alsof dat nog niet erg genoeg is, begin je te hallucineren.

In de found-footage-horrorfilm Paranormal Activity: Next Of Kin reist documentairemaakster Margot naar een afgelegen Amish-gemeenschap in de hoop haar lang verloren moeder en uitgebreide familie te ontmoeten, en te leren kennen. Na een reeks vreemde gebeurtenissen realiseert ze zich al snel dat deze gemeenschap die haar zo hartelijk verwelkomde, iets sinisters verbergt.

En net daarom zal ik nooit naar films als Paranormal Activity en consoorten kijken. Ik heb onderstaande trailer dus niet gezien, dat laat ik aan julllie helden over!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)