The Elder Scrolls Online: Deadlands sluit op 1 november het The Gates of Oblivion-event af

Een jaar lang konden The Elder Scrolls Online-gamers zich opwarmen aan een meeslepend verhaal onder de noemer The Gates of Oblivion. Op 1 november sluit ontwikkelaar Bethesda dit event af met het laatste hoofdstuk: Dreadlands.

Gamers onder jullie die The Elder Scrolls IV: Oblivion hebben gespeeld, zullen Deadlands waarschijnlijk herkennen. ‘The Burn’ is een gebied met gesmolten rivieren, vlammende beesten en hoge metalen torenspitsen. We kunnen op avontuur in een nieuwe zone van de Deadlands genaamd ‘The Sever’, een regio met hevige stormen en woeste winden.

Ten slotte kan zelfs een Daedrische prins deze laatste regio van de Deadlands niet temmen. Fargrave is een van de grootste steden in The Elder Scrolls Online. Het is een mystieke woestijnmetropool, overdekt door een enorm skelet. Het is een stad waar spelers kunnen craften, kopen en verkopen terwijl ze op reis zijn tussen realms.

Vanaf 1 november kan je Dagon’s plannen om over Nirn te heersen dwarsbomen in een 20 uur durend verhaal. Let wel, consolegamers zullen tot 16 november moeten wachten om deze finale te spelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.