Konami zegt sorry voor de staat waarin eFootball 2022 werd gelanceerd

eFootball_Messi

Dat de lancering van eFootball niet meteen een schot in de roos was, konden jullie vorige week al lezen op deze fijne website. Nu heeft de ontwikkelaar Konami gereageerd op de bakken kritiek van gamers wereldwijd.

De Japanse ontwikkelaar zegt in een bericht op sociale media dat het de verzuchtingen over onder andere passnelheid, bewegingen van spelers, balbehandeling en de organisatie van de verdediging gehoord heeft.

Ze verontschuldigen zich uitdrukkelijk en zeggen de situatie te analyseren om zo snel met updates en aanpassingen te komen. De komende weken zouden we de eerste verbeteringen al moeten zien na een update.

Een holle verontschuldiging vind ik zelf. Want als ontwikkelaar weet je in welke staat je een game op de markt brengt. Gratis of niet. Dan hoef je jezelf later niet te verontschuldigen of Calimero te spelen omdat je veel kritiek krijgt. Stel een brakke game uit en serveer ons enkel games die het verdienen gespeeld te worden. Straf dat er blijkbaar geen lessen getrokken zijn na het Cyberpunk 2077-drama…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.