Heerlijk hectische gameplay van Gungrave G.O.R.E.

Gungrave GORE

Tijdens de E3-beurs afgelopen zomer kondigde uitgever Koch Media en Prime Matter de bad-ass shooter Gungrave G.O.R.E. aan. Oldtimers onder ons kennen deze reeks misschien nog van het PS2-tijdperk.

Gameplay kregen we toen jammer genoeg nog niet te zien, maar daar is nu verandering in gekomen. En die ziet er fantastisch uit. Heerlijk chaotisch en over-the-top!

Leuk weetje is dat de designs van de personages van de hand van Ikumi Nakamura zijn. Zij was tot voor kort creatief directeur van Ghostwire: Tokyo. Ook haar meer dan enthousiaste verschijning op de E3 van 2019 staat bij menig gamer in het geheugen gegrift.

Gungrave G.O.R.E. lanceert volgend jaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.