The Last of Us: Part 2 op weg naar PlayStation Now

The Last of Us Part 2

Het is alweer van vorige zomer geleden dat we met Ellie op pad trokken in The Last of Us: Part 2. En nu is blijkbaar de tijd rijp om de game toe te voegen aan Sony’s PlayStation Now-service.

Dat blijkt uit screenshots die dit weekend duchtig gedeeld werden op Reddit. Heel wat gebruikers zagen bij de service onder ‘Recently Added’ onder andere The Last of Us: Part 2 verschijnen.

Naast deze PlayStation Exclusive stonden er nog enkele leuke games te blinken: Fallout 76, Desperados 3, Final Fantasy 8 Remastered en Yet Another Zombie Defence.

Volgens de Reddit-bronnen zouden de games vanaf morgen, 5 oktober, beschikbaar zijn om te spelen. Waarschijnlijk wordt het nieuws in de loop van vandaag door Sony bevestigd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.