Verdansk op de schop en nieuwe mp-mappen in S6 gameplay trailer Cold War en Warzone

Call of Duty Warzone

Eerder deze week hadden we de cinematic trailer voor jullie voor het nieuwste seizoen in Cold War en Warzone. Vandaag voegen we daar de nieuwe gameplay trailer aan toe.

Het eerste wat meteen opvalt is dat Verdansk er weer helemaal anders gaat uitzien. Zoals je ziet scheurt de aarde letterlijk open en trekt het de hele stad uit mekaar.

Daarnaast een aantal nieuwe multiplayermappen voor de, wat had je gedacht, multiplayer van Cold War. En ook de zombiefans worden niet vergeten!

Maar voor mij mag het absoluut spectaculair zijn, wetende dat volgende maand Vanguard in de rekken ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)