Grand Theft Auto: The Trilogy verschijnt in november…

Wanneer het over GTA gaat, dan moeten we altijd een beetje voorzichtig zijn, vandaar de drie puntjes achter de titel. Maar vandaag beweren meerdere bronnen, waaronder een Koreaans rating board dat de trilogie in november zou verschijnen.

De Grand Theft Auto: The Trilogy zou grafisch herwerkte versies bevatten van mijn favoriet Vice City, de legendarische GTA III en San Andreas.

Maar er is meer want Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition dook op op een Koreaanse rating board, de GRAC. De GRAC (Game Rating and Administration Committee database) is de Zuid-Koreaanse overheidsgroep die verantwoordelijk is voor de beoordeling en classificatie van videospellen.

Er beweegt dus duidelijk iets, maar wanneer het effectief tot leven zal komen, dat is een ander verhaal. November?

En bij Rockstar zitten ze ongetwijfeld gniffelend achter hun bureau…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)