Strakke cinematic voor Black Ops Cold War & Warzone Season 6

Nog een dikke week, en dan zit seizoen 5 van Cold War/Warzone er helemaal op. Tijd om ons voor te bereiden op seizoen 6 dus. Wordt dit het laatste seizoen, en vernemen we nu hoe het afloopt met Adler en co?

Zelf zit mijn battle pass tier op level 99, ik heb dus nog een week de tijd om de 100 te scoren. No problemo dus! En mijn Numbers challenges zijn ook al in orde. No stress hier dus.

Volgende week start season 6 voor Cold War en Warzone, en dan zijn we wel benieuwd hoe het met Adler en co gaat aflopen. Een maand later is het immers de beurt aan Vanguard om ons sociale leven op zijn kop te zetten.

Dus laat ons nog 1 keer hard knallen in season 6 en dan hopen dat Vanguard de moeite zal zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)