Marvel’s Avengers vanaf morgen beschikbaar op Xbox Game Pass

Marvel's Avengers

De plaat begint wat afgezaagd te worden, maar toch blijf ik het herhalen. Als je een Xbox-console in huis hebt staan, zou je bijna gek zijn om geen abonnement te nemen op Xbox Game Pass.

En vanaf morgen krijg je nog een extra reden om je aan te sluiten, want dan maakt Marvel’s Avengers zijn opwachting in de digitale bibliotheek van Xbox Game Pass. Dat heeft Hunter Wolfe, Community Coördinator bij ontwikkelaar Crystal Dynamics, bekend gemaakt op de officiële Xbox-blog.

Hij geeft mee dat zowel de nieuwste uitbreiding, Black Panther: War for Wakanda, en alle vorige updates geïntegreerd zullen zijn in deze Xbox Game Pass-versie. En ook alle toekomstige updates zullen doorgevoerd worden. Met uitzondering dan van Spider-Man, want die is exclusief voor de PlayStation-versie.

Marvel’s Avengers kende een turbulente release, maar krabbelt na elke update beetje bij beetje recht.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Marvel’s Avengers vanaf morgen beschikbaar op Xbox Game Pass'

Reacties zijn gesloten.