Er is een nieuwe GI Joe videogame in ontwikkeling

De meest recente GI Joe-film, Snake Eyes: G.I. Joe Origins, was niet meteen een schot in de roos. Dat belet Magic the Gathering-ontwikkelaar Wizards of the Coast echter niet om met een nieuwe game op de proppen te komen.

Magic: The Gathering-ontwikkelaar Wizards of the Coast werkt hiervoor samen met ex-WB Games-ontwikkelaars. Het is ook het eerste project voor een nieuwe, nog naamloze triple-A studio.

Afgaand op meerdere vacatures op de carrièrepagina, is het bedrijf op zoek naar diverse personen die kunnen helpen bij het ontwikkelen van een multiplatform third-person actiespel dat zich afspeelt “in het G.I. Joe-universum”.

Veel is er nog niet geweten over de game natuurlijk. De vier openstaande vacatures onthullen nog een paar bijzonderheden, zoals het feit dat er combat zal zijn, evenals een progressiesysteemen, maar zoals gezegd weinig details hierrond.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)