Videodagboek vertelt ons alles over Forza Horizon 5’s multiplayer

Nog een heel klein beetje geduld en dan kunnen we weer genieten van een van de beste open-wereld racegames. En dat genieten dat kan alleen of met andere spelers. Ook Forza Horizon 5’s multiplayer ziet er weer om van te smullen uit. Dat bewijst dit nieuwe, uitgebreide videodagboek dat het team vrijgeeft.

Ontwikkelaar Playground toont ons in dit 1 uur durende videodagboek een aantal manieren waarop Forza Horizon 5-spelers samen met vrienden en anders spelers zullen kunnen racen.

Deze video bevat eveneens nieuwe gameplaybeelden van de mini-missies van Horizon Arcade, Bullseye en Pinata Pop. Ook Eliminator in de multiplayer-modus komt aan bod.

Mijn koffers voor Mexico staan al klaar. Weet trouwens dat Forza Horizon 5 bij launch meteen beschikbaar is in je Xbox Game Pass-bibliotheek.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)