Eerste gameplay trailer voor open-wereld survival game V Rising

V Rising

Er zijn reeds flink wat survival games beschikbaar op de markt, en binnenkort mogen we daar nog V Rising aan toevoegen ook. Vandaag krijgen we eindelijk eerste gameplay te zien.

Deze eerste trailer voor V Rising toont niet alleen de intrigerende gameplay, maar ook belangrijke informatie over wat spelers kunnen verwachten van het verhaal van deze nieuwe, in ontwikkeling zijnde, open-wereld survival game.

V Rising wil een frisse wind doen waaien door vampierensubgenre in gaming met open-wereldfuncties, diverse omgevingen, interessante vijanden en intense multiplayer-mechanica om in te grijpen in de spelwerelden van andere spelers.

De trailer toont de rol van de speler als vampier en zijn verlangen om uiteindelijk te herwinnen wat rechtmatig van hem is, door een groot kasteel te herbouwen via diverse bouwmechanieken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)