Hectische actie in nieuwe Insurgency: Sandstorm gameplay trailer

Insurgency: Sandstorm

Mooie tijden voor de fans van het betere tactische schiet- en coöpwerk. Op 29 september komt Insurgency: sandstorm naar consoles. Volgens onze bescheiden mening zou dit wel eens een concurrent kunnen worden voor Vanguard en Battlefield 2042.

Insurgency: Sandstorm is reeds een hele poos een dikke hit op pc (Steam) en eind deze maand kunnen ook consolespelers genieten van deze tactische shooter.

Insurgency: Sandstorm neemt ons mee naar verschillende omgevingen waar de kleinste details het verschil kunnen maken.

Ook hier een heleboel mogelijkheden qua gear, wapenarsenaal, klassen, cosmetics en diverse spelmodi om aan de slag te gaan.

Tactische samenwerking tussen klassen is essentieel, en individuele keuzes kunnen dodelijke gevolgen hebben als jij en je team je aanpassen aan elke veranderende situatie.

Vecht je een weg door oorlogszuchtige omgevingen in zeven verschillende speltypen, van vijandelijke PvP-actie tot grootschalige coöpoperaties tegen vijandelijke AI.

Insurgency: Sandstorm komt op 29 september naar PlayStation 4 en Xbox One, samen met verbeterde versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X met 4K-resolutie en 60 FPS. Een andere gratis update komt in 2022 met ondersteuning voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S console features.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)