Red Dead Redemption achterna in Rainbow Six Siege Showdown-event

Mijn eerste wild west game was Lucas Arts’ Outlaws in 1997. Daarbovenop werden er in mijne jongen tijd nog heel veel steengoede westerns gemaakt. En dan natuurlijk de crème de la crème: Red Dead Revolver en de Red Dead Redemption-serie. Ja ik ben een absolute fan van cowboys en indianen.

En dat komt nu heel goed uit aangezien ik ook Rainbow Six Siege speel. Vandaag start namelijk het Showdown event, dat duurt tot 28 september, in Ubisofts tactische multiplayer shooter.

Centraal staat een unieke wild west 3 versus 3-ervaring, waarbij attackers en defenders het tegen mekaar moeten opnemen in diverse sfeervolle locaties zoals we die kennen uit westerns, games en series. Kleine dorpjes, verlaten mijnen, het zorgt wel voor een unieke en frisse (het is eens wat anders) aanpak.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)