Ontwikkelaar van Balans Wonderworld werkt aan nieuwe game

Je herinnert je Balan Wonderworld misschien nog wel. Een platformer die ontwikkeld werd door de mede-bedenker van Sonic, maar die niet bepaald een hoogvlieger bleek te zijn.

De man in kwestie heet Yuji Naka en eerder werd al bekend dat de wegen tussen zijn ontwikkelstudio en uitgever Square Enix gingen scheiden.

De brave man werd vorige week 56 en liet deze tegenvaller niet aan zijn hart komen. Integendeel. In een Twitterbericht heeft hij aangekondigd dat hij opnieuw aan het leren coderen is en dat hij werkt aan een nieuwe game.

Volgens hem gaat het om een simpele smartphonegame die ontwikkeld wordt met behulp van de Unity-engine. Het intrigerende is dat enkel hij aan de game zal werken en dat we snel meer nieuws mogen verwachten.

Ik hoop alleszins dat er iets meer coherentie in zijn nieuwste game zal zitten in vergelijking met Balan Wonderworld.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.