Check de launchtrailer van Kena: Bridge of Spirits

Kena Bridge of Spirits

Vanaf vandaag is het wondermooie Kena: Bridge of Spirits verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5 én PC via de Epic Games Store. En daar hoort natuurlijk een knappe lanceringstrailer bij.

In Kena: Bridge of Spirts draait het niet alleen om Kena, maar ook om die kleine schattige wezentjes, Rot genaamd. Geen sexy naam, maar ze beschikken wel over bovennatuurlijke krachten om zo de omgeving naar je hand te zetten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.