Ook in Jurassic World Evolution 2 mag de T-Rex niet ontbreken

Jurassic World Evolution is de natte droom voor iedere dino- en/of Jurassic Park-fan. Wat is er immers cooler dan je eigen dinopark runnen, dino’s tot leven brengen, en ze tot leven zien komen door de grote poort met het rode zwaailicht? Niks!

En dan is er natuurlijk nog de ster van de grote dino-show, namelijk de T-Rex! En ook deze ultieme predator mag natuurlijk niet ontbreken in Jurassic World Evolution 2 dat begin november in de rekken ligt.

Daarom dames en heren, introduceren we met veel plezier een nieuwe trailer met daarin een hoofdrol voor niemand anders dan mister T-Rex himself! (Tip: zet je geluid helemaal open!)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)