Kijk vanavond om 21u00 naar de THQ Nordic verjaardagsstream waarin zes nieuwe games worden aangekondigd

THQ Nordic 10 Year

THQ Nordic wordt 10 jaar en dat vieren ze met een heus livestreamevent dat gepresenteerd wordt door Geoff Keighley.

Tijdens deze stream worden maar liefst zes nieuws games aangekondigd. Wat deze zijn, geeft THQ Nordic uiteraard nog niet prijs, maar ze zeggen wél dat het gaat om terugkerende fan-favourite franchises, sequels én nieuwe IP’s. Daarnaast krijgen we ook meer info over de open-world-sci-fi-fantasy RPG ELEX II.

Maar THQ Nordic gooit ook met kadootjes!
Tot en met 23 september kan je twee games helemaal gratis en voor niks aan je Steam-bibliotheek toevoegen. Het gaat om Titan Quest Anniversary Edition en Jagged Alliance Gold Edition.

Wil je het feest live volgen? Kijk dan vanavond om 21u via Youtube en Twitch naar deze livestream.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.