MechWarrior 5: Mercenaries verschijnt 23 september

Mechs en games waarin die stalen of titanen reuzen centraal staan, zijn niet echt mijn ding. Maar voor de fans van het genre, en MechWarrior 5 in het bijzonder, valt er goed nieuws te melden.

Op 23 september verschijnt de nieuwe uitbreiding voor MechWarrior 5: Mercenaries, genaamd Legend of the Kestrel Lancers. De release zal ook een gratis Melee-update bevatten die melee gevechten introduceert in het spel.

De uitbreiding Legend of the Kestrel Lancers wijkt af van de sandbox-structuur van eerdere campagnes. Het biedt een meer verhaalgerichte ervaring die zich afspeelt tijdens de “Vierde Successieoorlog”, een van de beroemdste conflicten in de BattleTech-overlevering.

De uitbreiding bevat 14 missies en 7 Battle Quests met grootschalige conflicten die zich afspelen op aangepaste slagvelden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)