Dubbele kortingen-actie in de PlayStation Store vanaf vandaag

Nu de meeste games verschuiven, of dreigen verschoven te worden naar 2022, is dit misschien het moment om aan je backlog te werken, of wat oudere games die je gemist hebt in huis te halen.

En je hoeft daar zelfs niet te veel voor te betalen! Vanaf vandaag start PlayStation met een Dubbele Kortingen-actie op meer dan 400 games.

We zouden ze allemaal kunnen opnoemen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. En geef toe, het is toch veel plezanter om zelf eens te gaan neuzen in het aanbod?

Dus haal die creditcard of paypal van stal en ga eens piepen in de meer dan 400 games. er zijn er zeker bij die je nog niet in huis hebt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)