PlayStation lekt per ongeluk Destroy All Humans! 2 Reprobed

Destroy All Humans! 2 Reprobed

Destroy All Humans! is een cultklassieker uit 2005 die vorig jaar een meer dan geslaagde remake kreeg. Moeilijk is de game niet: jij bent Crypto-137 een boze alien en je taak is simpel: dood alle mensen (en koeien).

In 2006 verscheen de opvolger Destroy All Humans! 2, met Crypto-138, en het ziet er dus naar uit dat ook deze een remake krijgt.

Dat is toch wat PlayStation, of was het die dekselse Crypto-138, zelf per ongeluk liet verstaan via Twitter. De opvolger zou door het leven gaan als Destroy All Humans! 2 – Reprobed, en ook op PS5 verschijnen.

Er werd ook een trailer gedeeld in de tweet, maar nog geen releasedatum. Aan het eind van de trailer was te zien dat THQ en Black Forest Games (Destroy All Humans! Remake) samen aan de remake werken.

Meer dan waarschijnlijk volgt de officiële aankondiging deze week nog naar aanleiding van THQ Nordics 10th-anniversary livestream.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)