Draadloze Pulse 3D-headset in Midnight Black komt volgende maand

Pulse 3D Wireless Headset in Midnight Black

Als je van plan bent een nieuwe headset aan te schaffen voor je sjieke PlayStation 5-console om optimaal te genieten van de 3D-audio, dan kan je beter nog een maandje wachten.

Na de PS5 DualSense Midnight Black-controllers, die al een poosje beschikbaar zijn, laat PlayStation nu weten dat we volgende maand ook de draadloze Pulse 3D-headset in Midnight Black-uitvoering mogen verwachten.

Deze nieuwe look voor de Pulse 3D-headset zal dezelfde kleurstelling hebben als de DualSense Midnight Black draadloze controller, met twee subtiel verschillende tinten zwart.

Voor de goede orde: alle PS5-compatibele headsets kunnen worden gebruikt voor 3D-audio bij PS5-games, maar de Pulse 3D-headset is speciaal ontworpen om optimaal te profiteren van de Tempest 3D AudioTech van de console.

In de tweede grote systeemupdate voor PS5, die vandaag live ging, introduceert Sony een nieuwe equalizer voor de Pulse 3D-headset in de geluidsinstellingen van PS5.

Check hier onze uitgebreide review van de draadloze Pulse 3D-headset voor PlayStation 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)