Age of Empires 4 krijgt een stresstest dit weekend en jij kan deelnemen

Age of Empires 4

Ben je fan van het RTS-genre, of Age of Empires 4 in het bijzonder, schrap dan maar al je plannen dit weekend. Er is immers werk aan de winkel.

Age of Empires 4 krijgt namelijk vanaf vrijdag 17 tot en met maandag 20 september een zogenaamde stresstest, en jij kan mee stressen en testen als je daar zin in hebt.

Hoe? De test is open voor alle spelers die toegang toe hebben via de Xbox Insider Hub of via Steam.

De stresstest is gericht op multiplayer, maar de tutorial-achtige Mission Zero zal beschikbaar zijn, samen met wedstrijden tegen de AI in de Multiplayer Custom Lobby. De Engelse, Chinese, Abbasid Dynastie en het Heilige Roomse Rijk zullen speelbaar zijn over vijf maps.

Er zijn ook verschillende aanpassingen gemaakt op basis van feedback uit de closed bèta, waaronder een grotere maximale afstand bij het uitzoomen van de camera, het uitbalanceren van de Engelse en Chinese beschavingen, en verschillende bugfixes.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)