“Niet ondenkbaar dat Battlefield 2042 verschuift naar 2022”

Hola, wie had dat zien aankomen? Volgens insiders, waaronder de bekende Jeff Grubb, is het niet ondenkbaar dat er slecht nieuws zit aan te komen voor de Battlefield 2042-fans.

De voorbije dagen en weken werden er reeds heel wat games uitgesteld en verschoven naar 2022. En volgens Jeff zou Battlefield 2042 wel eens de volgende in het rijtje kunnen worden.

Dat is toch wat hij laat uitschijnen via Twitter. De geruchten hieromtrent doken op dinsdagavond toen Jeff Grubb tweette dat er meer vertragingen komen deze week. Grubb vervolgde door te zeggen dat hij verwijst naar één uitstel in het bijzonder. En hij is niet de enige zo blijkt.

YouTuber DealerGaming sprong meteen op de wagen door te tweeten dat hij gehoord had dat Battlefield 2042 wel eens uitgesteld zou kunnen worden tot volgend jaar. Xbox Era’s Nick Baker reageerde op die tweet en bevestigde dat hij hetzelfde had gehoord. Baker heeft nu verduidelijkt dat, hoewel hij heeft gehoord dat Battlefield wordt uitgesteld, hij niet weet of de lancering helemaal naar 2022 wordt verschoven.

Het worden bange dagen voor de fans… Ondertussen houden EA en DICE de lippen stijf op mekaar.

En nu we het toch over uitstel hebben, waar blijft die open beta van Battlefield 2042? De game zou immers op 22 oktober in de rekken moeten liggen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)